BLOG

Tudom, tudom, Magyarországon nincsen Halloween. Nálunk Mindenszentek és Halottak napja van. De miért is ne lehetne mindhárom. Annál is inkább, mert egymást követő napokra esnek. Szerintem jól megférhetnek egymás mellett.

Közeledik a Mindenszentek és Halottak napja ünnepe. Ilyenkor mindenki egy kicsit elmereng azon, hogy milyen volt akkor, amikor még velünk voltak azok a szeretteink, akikre emlékezve november elején felkeressük a sírkerteket.
Ugyanakkor hamar úrrá lesz rajtunk a stressz, mely szerint "jajmitisvegyek" és/vagy "jajhánydarabiskell". Ismerős, ugye?

Te sem szereted, ha egész munkaidő alatt csak a lehangoló, irodai berendezést kell bámulnod? Vagyunk így ezzel egy páran. Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy itt, a számítógép előtt keveset kell ülnöm, jobbára vagy kint vagyok egy kertben vagy éppen egy kertet teszek egy edénybe. De mit tehet, akinek nem ez a sors jutott?

A szakadó esőben az is észrevette, hogy itt az ősz, aki nagyon nem akarta. Például én. A gumicsizmából kibújva viszont megakadt a szemem a vitorlázást idéző ajtódíszünkön. Ez itt ma nem maradhat, mert ha még egyszer rápillantok, mély depresszióba zuhanok! Legyünk pozitívak! Mégiscsak az ősz a kedvenc évszakom! Jó, nem a vízszintesen szakadó esős,...